Dani Alves i njegova supruga Joana Sanz

 EUROPA PRESS/D.ZORRAKINO/LLUIS GENE/AFP
DETALJI KOBNE VEČERI

Supruga zvijezde osumnjičene za silovanje: ‘Došao je kući pijan, zaletio se u ormar i srušio na krevet‘

‘Nikad nisam legalno zatražila razvod‘, pojasnila je manekenka
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 06. veljača 2024. 21:27

Završio je drugi dan suđenja Daniju Alvesu kojeg španjolsko tužiteljstvo tereti za silovanje mlade djevojke u noćnom klubu u Barceloni u noći s 30. na 31. prosinca 2022.

Danas su pred sudom u Barceloni svjedočili djelatnici noćnog kluba, policijski službenici, ali i Alvesov prijatelj, Bruno, kao i supruga brazilskog nogometaša Joana Sanz.

image
LLUIS GENE Afp
image
LLUIS GENE Afp

Nakon uhićenja Alvesa mediji su špekulirali o njegovom odnosu sa suprugom, odnosno hoće li par nakon svega ostati u braku.

- Nikad nisam legalno zatražila razvod - pojasnila je manekenka u uvodnim riječima svjedočenja.

Ispitanici su posvjedočili da je te večeri Dani Alves popio jako puno alkohola, što je potvrdila i njegova supruga. Upravo će alkohol biti stup Brazilčeve obrane u cijelom slučaju, jer to može biti olakotna okolnost.

- Došao je kući jako pijan, zaudarao je na alkohol. Zaletio se u ormar i srušio na krevet. Nije vrijedilo razgovarati s njim dok je došao, razmišljala sam da je bolje da to ostavimo za sutradan - kazala je Joana Sanz.

image
LLUIS GENE Afp

Gotovo svi svjedoci opisali su delikatno emocionalno stanje žrtve.

- Tresla se i plakala. Rekla je da je ta osoba (op.a., Dani Alves) nije puštala da izađe, dirao joj je genitalije iznutra. Rekla je da ne želi novac, već samo pravdu - ispričao je policijski službenik koji je među prvima obavio razgovor sa žrtvom.

Sutra je predviđeno svjedočenje Danija Alvesa. On će biti posljednji koji će svjedočiti, a zatim će uslijediti izricanje presude.

image

Dani Alves na sudu u Barceloni

EUROPA PRESS/D.ZORRAKINO. POOL/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA Europa Press/d.zorrakino. Pool/contactophoto/profimedia

Linker
24. travanj 2024 12:17