Ivan Perišić uskoro će slaviti u novom dresu

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
PREOKRET

Talijani: Gotovo je, Ivan Perišić sve je dogovorio s prvakom Europe! Poznati i neki detalji sjajnog posla

Talijanski Sportmediaset nalaže da ‘bi bila senzacija ako bi čitav posao sada propao‘.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2022. 16:25

Ivan Perišić na korak je do prelaska u redove engleskog premierligaša Chelseaja, javljaju talijanski mediji, točnije Sportmediaset. Pisalo se i govorilo o mogućnostima ostajanja u Interu, možda čak i prelasku u Manchester United, no Talijani imaju novu priču, a ona se vezuje uz londonske Plavce. Klub koji je prije nekoliko dana "oživio" pod novim vodstvom američkog milijardera Todda Boehlyja je, čini se, krenuo u akciju.

Perišić je nakon sjajne partije u finalu Talijanskog kupa protiv Juventusa na sebe navukao pozornost nogometne javnosti, a naročito je to potencirala izjava nakon dvoboja u kojoj je rekao kako "klub s ključnim igračima ne čeka produljenje ugovora do posljednje minute". Čini se da je to Chelsea iskoristio, a talijanski mediji nalažu da bi "bila senzacija da sada Perišić ne potpiše za Chelsea".

Osobni uvjeti s Perišićem su, navodno, već dogovoreni, a odštetu Chelsea neće morati plaćati zbog toga što je hrvatski reprezentativac od 30. lipnja ove godine slobodan igrač. Preostali je još samo dogovoriti neke sitne detalje i odraditi medicinske preglede, što će biti obavljeno tek po završetku sezone. Podsjetimo, Inter i Perišić dugo već pregovaraju oko uvjeta novog dvogodišnjeg ugovora za našeg 34-godišnjeg veznjaka na San Siru, a Perišić je, očito, izgubio strpljenje.

Chelsea mu, navodno, nudi trogodišnji ugovor i bolju godišnju plaću.

Linker
18. srpanj 2022 06:53