Antonio Marin iz dana u Dinamu

 RONALD GORSIC Cropix
SLOVENCI OTKRILI DETALJE

Teška ozljeda nekoć ponajvećeg Dinamovog talenta, čeka ga duga pauza: ‘Dogodilo se u posljednjim sekundama...‘

Zabio je dva gola za vikend pa onda stradao u ponedjeljak na treningu
Piše: SNObjavljeno: 21. veljača 2024. 16:01

Loše vijesti stižu nam iz susjedne Slovenije. Nekoć jedan od najvećih talenata Antonio Marin zadobio je ozljedu koljena na treningu. Kobni trenutak dogodio se u ponedjeljak, a pretragama je ustanovljeno da su 23-godišnjem ofenzivcu ljubljanske Olimpije pukli prednji križni ligamenti.

Pred Marinom je sada višemjesečni oporavak, a što se točno dogodilo objasnili su iz kluba:

"U posljednjim sekundama treninga u ponedjeljak na pomoćnom terenu u Stožicama Antonio Marin osjetio je jake bolove u desnom koljenu. Ozljeda igrača koji je zabio dva pogotka u subotnjoj utakmici s Radomljem odmah je zabrinula tabor Zmajeva, a brojni pregledi potvrdili su najgore.

Antonio Marin ima puknuće križnih ligamenata. U svijetu nogometa ovakva ozljeda predstavlja dugotrajno izbivanje s travnjaka, a višemjesečna rehabilitacija zahtijevat će i mnogo strpljenja. Datum operacije još nije potvrđen, no činjenica je da ćemo u Olimpiji čvrsto stajati uz igrača u ovom zahtjevnom razdoblju i pružiti mu svu potrebnu podršku na putu povratka u natjecateljski ritam.

Antonio, izdrži!"

Marin je dobro započeo svoj put u Olimpiji te je u prošlom kolu zabio dva gola u 3:1 pobjedi Olimpije nad Radomljem. Nakon što se nije nametnuo u Dinamu, činilo se da je pronašao sredinu u kojoj će pokazati svoj potencijal. No, na njegovu žalost doživio je tešku ozljedu i sada ga čeka dugi oporavak.

Linker
27. travanj 2024 05:41