IMAGO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
ZABRINUTOST U SUSJEDSTVU

Totalno razočaranje u Srbiji, ‘nogometni patuljak‘ namučio Orlove: ‘Ovakvi nemamo što tražiti u Njemačkoj‘

Neuvjerljiva predstava njihovih igrača razočarala je i razbjesnila srpske medije
Piše: Vito TomasObjavljeno: 25. ožujak 2024. 20:47

Nogometna reprezentacija Srbije svladala je Cipar s 1:0 u prijateljskoj utakmici. Jedini pogodak na utakmici zabio je Sergej Milinković-Savić u 7. minuti, nakon brzog i lukavo izvedenog slobodnog udarca Lazara Samardžića.

Već četiri minute kasnije Srbija je mogla udvostručiti svoju prednost te je sve nagovještavalo na uvjerljivu pobjedu Orlova. Međutim, neprecizan s bijele točke bio je Aleksandar Mitrović, a do kraja utakmice gledali smo dominaciju Ciprana koji su potpuno nadigrali Srbe i nekoliko puta ozbiljno zaprijetili, no sreća i obrane Predraga Rajkovića, jedine svijetle točke Srbije, spasili su izabranike Dragana Stojkovića Piksija.

Povijesni trenutak za reprezentaciju Srbije dogodio se, pak, u 46. minuti kada je Dušan Tadić ušao u igru umjesto Samardžića. Tadić je time postao igrač s najviše nastupa (106) u dresu Srbije.

Neuvjerljiva predstava njihovih igrača razočarala je i razbjesnila srpske medije pa tako na srpskim portalima odiše pesimizam uoči nadolazećeg Europskog prvenstva.

"Blamaža Orlova na Cipru, usprkos pobjedi: Ako ovako nastavimo, ne piše nam se dobro na Europskom prvenstvu", piše Telegraf.

"Blijeda Srbija s ovakvom igrom nema što tražiti u Njemačkoj", piše Kurir.

Ni komentari na društvenim mrežama nisu puno drugačiji...

Linker
25. ožujak 2024 20:47