Georgina Rodriguez

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Trese se cijeli Portugal! Ronaldova Georgina brutalno oplela po izborniku: ‘Život nas uči lekcije...‘

Gerogina Rodriguez nije ostala imuna na izostavljanje CR-a iz početne momčadi Portugala
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 11. prosinac 2022. 08:51

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez oglasila se na društvenim mrežama kako bi se obrušila na portugalskog izbornika Fernanda Santosa zbog njegove odluke da u utakmicu četvrtfinala protiv Maroka ne krene s njenim dragim u napadu od prve minute.

Ovo nije prvi put da se manekenda žali na izostavljanje CR-a iz početnih jedanaest. Isto je napravila kada je Portugal igrao protiv Švicarske. Međutim, ovaj put se kritika direktno odnosila na izbornika Seleçãa.

Svoje osjećaje obznanila je putem svoje Instagram stranice:

"Danas je tvoj prijatelj i trener donio pogrešnu odluku. Onaj prijatelj za kojeg imaš toliko riječi divljenja i poštovanja. Isti onaj koji je, uvodeći te u igru, vidio kako se sve promijenio, ali bilo je prekasno. Ne možeš podcijeniti najboljeg igrača na svijetu, svoje najjače oružje. Niti se možeš zalagati za nekoga tko to ne zaslužuje. Život nas uči lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo. Cristiano. Divimo ti se."

image

Georgina Rodriguez

INSTAGRAM

Kada je vidjela da je Ronaldo izostavljen u početnoj postavi protiv Švicarske napisala je: "Kakva šteta što nisam mogla uživati s najboljem igraču svijeta na terenu 90 minuta. Navijači te nisu prestali zvati i dovikivati ti ime."


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"To što su napravili Argentinci je ružno i divlje! Nisam to doživio u karijeri". Tim je riječima nekadašnji reprezentativac Josip Šimunić komentirao ponašanje Argentinaca nakon pobjede nad Nizozemskom. Što je vidio na utakmici Hrvatske protiv Brazila, zašto će Vatreni slaviti protiv Argentine i mnoge druge stvari otkrijte u našem Mundocastu:

Linker
25. travanj 2024 11:12