Nikola Vlašić, Josip Stanišić i Zlatko Dalić

 ANTE CIZMIC Cropix
UPITNICI STOJE

Vatreni igra sjajno, grabi prema naslovu prvaka, ali budućnost je neizvjesna: ‘Jedan dan sam tu, drugi tamo‘

Hrvatski reprezentativac ove je sezone odigrao 26 utakmica te upisao jedan pogodak i tri asistencije
Piše: SNObjavljeno: 27. ožujak 2024. 23:26

Teško je reći da Bayern München nije pogriješio kada je Josipa Stanišića poslao na posudbu u Bayer Leverkusen. Hrvatski reprezentativac proživljava odlične dane u karijeri pod palicom legendarnog Xabija Alonsa te grabi ka naslovu prvaka Njemačke.

U ovom trenutku, Bayer Leverkusen prvi je na tablici sa 70 bodova, 10 više od prvog pratitelja i Stanišićevog matičnog kluba Bayerna. Da stvar bude još gora po Bavarce, Lucas Hernandez je van stroja te bi im Hrvat dobro došao. Ne treba zaboraviti ni pogodak koji je postigao upravo protiv njih prije mjesec i pol dana. Zabio je za vodstvo 1:0, a na kraju su "Apotekari" upisali veliku pobjedu 3:0.

Posudba traje do kraja tekuće sezone te se još uvijek točno ne zna Stanišićeva budućnost, no čini se da nije previše opterećen time. U nedavnom razgovoru za Bild istaknuo je da mu je fokus na onome što je aktualno - utakmice koje slijede do kraja sezone i utrka za naslov prvaka.

- Nisam razmišljao o budućnosti. Sezona je duga, igramo na tri fronta i to je fokus. Nakon toga, tu je Europsko prvenstvo. Vidjet ćemo što će biti, situacija je takva da bih se trebao vratiti (u Bayern), ali u ovom biznisu stvari se brzo mijenjaju. Jedan dan sam tu, drugi tamo. Vidjet ćemo.

Hrvatski reprezentativac ove je sezone, prema Transfermarktu, odigrao 26 utakmica te upisao jedan pogodak i tri asistencije.

Linker
26. travanj 2024 22:58