Stephen Flynn/prosports/Shutterstock Editorial/Profimedia
USPJELA GENERALKA

Već su u velikoj formi: Pogledajte kako je Villarreal razbio Inter, koji je igrao u najjačoj postavi!

Polufinalist Lige prvaka i po mnogima prvi favorit Konferencijske lige mogući je suparnik Hajduka
Piše: SNObjavljeno: 07. kolovoz 2022. 10:01

‘Žuta podmornica‘ Unaija Emeryja već sada izgleda sasvim spremna za sve izazove koji je čekaju u novoj sezoni. Preklani su osvojili Europsku ligu, lani u polufinalu Lige prvaka namučili Liverpool, prije toga izbacili Bayern, a ove će sezone igrati Konferencijsku ligu. I po mnogima, tamo su prvi favoriti za naslov.

Prođe li Vitoriju Guimaraes, u četvrtom pretkolu Hajduk će se sučeliti upravo toj opakoj španjolskoj momčadi. Možda nisu u najboljoj formi, tek je početak sezone, pomislio bi poneki zagriženi optimist. Ne, već su u formi, dokazali su to u subotu navečer u Pescari, gdje su sa 4:2 ‘sprašili‘ jednu od najboljih talijanskih momčadi, milanski Inter.

Bila je to generalka za obje momčadi uoči prvenstvenih startova, pa su na teren izašle najbolje moguće postave, a za pobjedničku momčad najbolje je odigrao dvostruki strijelac Alfonso Pedraza (zabio je za 1:0 u 29. i za 3:1 u 48. minuti). Interu je privremeno izjednačenje donio Lukaku u 36. minuti, no trajalo je svega sedam minuta - Coquelin je pretkraj poluvremena donio novo vodstvo Španjolcima.

Pedraza je već spomenutim pogotkom povisio vodstvo, D‘Ambrosio je smanjio u 66., a konačnih 4:2 postavio je Nicholas Jackson u 81. minuti. Marcelo Brozović zbog ozljede nije nastupio, a dio BiH medija nakon tog je dvoboja već konstatirao kako je Edin Džeko napravio veliku pogrešku jer je odlučio ostati na San Siru. Trener Inzaghi, naime, u pripremnom je razdoblju pokazao kako će udarni Interov napadački tandem ove sezone biti Lukaku - Lautaro...

Pogledajte sažetke s utakmice:

Linker
23. travanj 2024 15:56