KHALED DESOUKI Afp
INTERES ZA PORTUGALCEM

Velikan želi Cristiana Ronalda, sprema se veliki transfer kojim bi postao najplaćeniji igrač u povijesti lige!?

Prema svemu sudeći Cristiano Ronaldo mogao bi u siječanjskom prijelaznom roku napustiti Man. United
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2022. 12:10

Engleski The Telegraph piše kako je menadžer Erik ten Hag spreman pustiti portugalsku zvijezdu kojoj ugovor istječe na ljeto sljedeće godine. Dakako, ako se pojavi zadovoljavajuća ponuda.

Od ranije je poznato da je Ronaldo tijekom ljeta pokušao na sve načine napustiti redove Manchester Uniteda, ali do transfera na kraju nije došlo. Spominjali su se Chelsea, Bayern, Sportsing Lisabon, Atletico Madrid i PSG kao interesenti, ali do posla nije došlo i Ronaldo je ostao na Old Traffordu i sada priliku uglavnom čeka s klupe za pričuve.

Sada se pojavila vijest da je ozbiljan interes za Ronalda pokazao turski Galatasaray, rekorder turskog prvenstva s 22 osvojena ligaška naslova. Potpredsjednik kluba Erden Timur objavio je u četvrtak kako Galatasaray ima velike planove i da želi dovesti zvučna pojačanja, iako nije spominjao konkretna imena.

"Razmišljamo o različitim imenima. Nema kraja našoj mašti. Zasad ne mogu otkrivati imena jer ćemo nastaviti pregovore", otkrio je Timur za klupsku televiziju.

Je li jedno od željenih imena Cristiano Ronaldo? Fotomac tvrdi da je i da bi Portugalac mogao postati najplaćeniji nogometaš u povijesti turskog nogometa.

Ono što bi moglo predstavljati problem u cijeloj priči je činjenica da je Galatasaray prošle sezone u turskom prvenstvu završio tek na 13. mjestu i da stoga ne igra u europskim natjecanjima ove sezone. A Ronaldo želi igrati u Ligi prvaka i to je bio jedan od uvjeta postavljenih pred menadžera Jorgea Mendesa pri pronalasku novog kluba.

Trenutno Galatasaray u turskom prvenstvu zauzima četvrto mjesto s istim brojem bodova kao lider Basaksehir. Ali hoće li se Ronaldo kockati s takvim transferom? Ostaje za vidjeti...

Linker
25. travanj 2024 10:38