Predrag Mijatović

 JAKOV PRKIC Cropix
BOMBA IZ SUSJEDSTVA

Veliki povratak Predraga Mijatovića, legendarni napadač prihvatio ponudu velikana: ‘Jedva smo ga uvjerili‘

"Puno je razmišljao i na kraju rekao: ‘Partizan je u pitanju, sad je trenutak‘"
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2024. 19:56

Predrag Mijatović (55) novi je član uprave srpskog Partizana, objavljeno je nakon sjednice Skupštine beogradskog kluba. Legendarni crnogorski napadač, bivši as, a kasnije i sportski direktor Real Madrida, tako se nakon 31 godine vraća u klub koji ga je lansirao među zvijezde.

Mijatovićev ulazak u vodstvo kluba obznanio je novi predsjednik Rasim Ljajić. Preciznije, on je izabran za lidera radne skupine koja je zadužena za promjene u FK Partizanu. Na skupštini su svojih dužnosti razriješeni predsjednik Milorad Vučelić, glavni direktor Miloš Vazura te članovi Upravnog odbora i svi članovi Skupštine.

- Osim mene kao predsjednika, tu će biti Predrag Mijatović, Danko Lazović, kao i biznismeni Milka Forcan, Vojislav Lazarević, Boban Stojanović i Dragan Milovanović - objavio je Ljajić.

Mijatović bi se javnosti trebao obratiti u utorak, na press konferenciji na kojoj će biti i bivši srpski reprezentativac Lazović. Ljajić je otkrio da Partizan čeka velika rekonstrukcija, a Mijatović će tu odigrati ključnu ulogu.

- Imamo igrače koji ničemu ne služe. Moramo smanjiti pogreške prilikom transfera, imali smo 30 igrača u dva prijelazna roka. To ni Manchester City ne može izdržati - poručio je.

Otkrio je kako je Mijatovića dugo morao nagovarati da prihvati izazov.

- Danka sam lako uvjerio, a Mijatovića baš teško. Puno je razmišljao i na kraju rekao: "Partizan je u pitanju, sad je trenutak".

Linker
21. listopad 2024 21:57