Mislav Oršić

 Aa/abaca/abaca Press/profimedia
NEOČEKIVAN RASPLET

Veliki preokret u slučaju Mislava Oršića: Miljeniku Dinamovih navijača iznenada bi se mogla otvoriti prilika

Prošle sezone je skupio 60 minuta, a na startu ove je nastupio u samo jednoj od četiri utakmice
Piše: SNObjavljeno: 21. kolovoz 2024. 18:32

Mislav Oršić proživljava turbulentne dane u Trabzonsporu. Nije bio prijavljen za treće pretkolo Europske lige, činilo se da je otpisan, spominjao se i povratak u Dinamo, navijači Modrih su se ponadali da će opet vidjeti svog miljenika, a sada je cijela priča dobila zaokret.

Naime, 31-godišnjak prijavljen je za utakmice playoffa Konferencijske lige protiv St. Gallena, a postoji mogućnost da bi čak mogao čak zaigrati u početnoj postavi. Naime, ozlijedilo se novo pojačanje, Nigerijac Anthony Nwakaeme, a Oršić je, prema pisanju turskih medija, uspio izboriti mjesto u prvih 11 ispred egipatskog krila Mahmouda Trezegueta.

Oršić je stigao u Tursku prošlog ljeta za dva i pol milijuna eura iz Southamptona. Ipak, na jednom od prvih treninga je doživio tešku ozljedu koljena i na travnjak se vratio prije nekoliko mjeseci, točnije u travnju.

Prošle sezone je Oršić skupio 60 minuta, a na startu ove je nastupio u samo jednoj od četiri utakmice i odigrao 10 minuta. Sada bi se situacija mogla promijeniti te bi mogao upasti u prvu postavu i uhvatiti prijeko potreban kontinuitet igara koji mu je nužan da bi opet zadobio povjerenje Zlatka Dalića.

Linker
05. rujan 2024 11:13