Florentino Perez 

 FRANCK FIFE Afp
IZLJUBIO SE SA ZIDANEOM

Veliki šef Reala ignorirao Mbappea: ‘Ne čitam više debate o Kylianu, nije da su mi dosadne, ali...‘

Nakon svečane dodjele Zlatne lopte oglasio se Realov predsjednik Florentino Perez
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2022. 07:53

Imao je veliki šef Reala poruke, kako za osvajača Karima Benzemu, tako i za Kyliana Mbappea.

"Benzema je zasluženo osvojio Zlatnu loptu. On je bio najbolji već zadnje tri ili četiri godine. On je devetka koja je miks Ronalda Nazarija i Zinedinea Zidanea", rekao je Zidane.

Upitan je Perez što misli o medijskim napisima o Kylianu Mbappeu, da želi napustiti Pariz čim je prije moguće?

"Nije da mi je to dosadno, ali više uopće ne čitam debate o Mbappeu. Imamo spektakularnu budućnost ispred nas, a Vinicius i Rodrygo su pravi dragulji. Vidim ih kao osvajače Zlatne lopte", rekao je Perez.

Marca inače piše kako je tijekom cijele večeri svečane dodjele u Parizu bilo primjeno kako su se Perez i Kylain Mbappe držali na distanci. Prošlog ljeta činilo se kako je Mbappe već dogovorio transfer u Real, a onda se iznenada predomislio i odlučio ostati u Parizu i produljiti s PSG-om, što se Perezu nikako nije svidjelo. Od tada je odnos na relaciji Perez - Mbappe zahladio.

Marca tako piše o srdačnom pozdravu Pereza i Zinedinea Zidanea, kako se dvojac zagrlio i poljubio, kao i o distanci na relaciji s Mbappeom. Poruka je jasna, Zidaneu su vrata ‘Kraljevskog kluba‘ otvorena u bilo koje doba kao jednom od najuspješnih trenera Reala u njegovoj povijesti. Mbappe je pak na tankom ledu...

Linker
26. travanj 2024 03:34