SVEN LEIFER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Sven Leifer/imago Sportfotodienst/profimedia
UTAKMICA DRUGE MOMČADI

Veliki talent hrvatskog nogometa, tek što je napunio 18, zabio dva gola i donio pobjedu Bayernu!

Golovima u drugoj i 61. minuti, donio je pobjedu svojoj momčadi u ovom susretu
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 15. srpanj 2023. 07:35

Mladi hrvatski nogometaš, Lovro Zvonarek, briljirao je na terenu postigavši oba pogotka u pobjedi drugog tima Bayerna nad Lieferingom rezultatom 2:1. Utakmica je odigrana protiv rezervne momčadi RB Salzburga kao posljednja pripremna utakmica prije početka sezone u regionalnoj ligi Bavarske.

Zvonarek, koji je prošlog ljeta prešao u Bayern iz Slaven Belupa u transferu vrijednom 1.8 milijuna eura, te prije samo par mjeseci napunio 18 godina (8. svibnja), pokazao je svoj izvanredan talent na terenu. Golovima u drugoj i 61. minuti, donio je pobjedu svojoj momčadi u ovom susretu.

Mladi nogometaš nastupio je u ukupno 17 utakmica za drugu momčad Bayerna i u njima je ostvario upečatljiv učinak od četiri postignuta gola i dvije asistencije. Nažalost, zbog ozljede gležnja, propustio je drugi dio sezone, ali se sada vratio te pokazuje da je spreman za izazove predstojeće sezone.

- Duboko razumije mnogo stvari. Rad s njime ubrajam u najveće dosege svojeg perioda u klubu. Njegovo razmišljanje je nevjerojatno brzo, jako se dobro kreće i bez lopte, usto što uvijek zna što s loptom treba učiniti kad je dobije - govorio je njegov tadašnji trener Zoran Zekić uz nabrajanje svih potencijala koje Zvonarek nogometno posjeduje.

Linker
30. travanj 2024 22:41