England‘s midfielder #07 Bukayo Saka looks to play a pass during their UEFA Nations League, League B - Group 2, football match between England and Greece at Wembley Stadium in London on October 10, 2024. (Photo by Glyn KIRK/AFP)/NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE/RESTRICTED TO EDITORIAL USE

 GLYN KIRK Afp
LIGA NACIJA

Veliki udarac za Englesku i Arsenal, mlada zvijezda zbog ozljede propušta iduću utakmicu

Sakina ozljeda je udarac za Arsenal jer je njihov kapetan Martin Odegaard također ozlijeđen
Piše: HinaObjavljeno: 12. listopad 2024. 13:34

Krilni igrač engleske reprezentacije Bukayo Saka vratio se u Arsenal radi daljnje procjene ozljede noge i propustit će nedjeljnu utakmicu Lige nacija u Finskoj, priopćio je FA u subotu.

Saka je bio prisiljen napustiti teren u 51. minuti poraza Engleske od Grčke (1:2) na Wembleyu u četvrtak. Privremeni izbornik Engleske Lee Carsley rekao je da je Saka ozlijedio nogu.

Engleska u subotu putuje u Helsinki uoči nedjeljne utakmice Lige nacija i bez Liverpoolovog veznjaka Curtisa Jonesa koji se povukao iz osobnih razloga, dodaje se u priopćenju.

Engleska je nakon tri kola na drugom mjestu na ljestvici skupine B2, s tri boda manje od Grčke.

Sakina ozljeda je udarac za Arsenal jer je njihov kapetan Martin Odegaard također ozlijeđen. Momčad Mikela Artete sljedeće subote igra protiv Bournemoutha u Premier ligi.

Linker
12. listopad 2024 14:42