Detalj s dvoboja

 TWITTER SCREENSHOT
POTPUNO LUDILO

VIDEO: 87. minuta, 3:1 za domaće, a onda - kaos! 23 minute nadoknade, 4 crvena kartona i nevjerojatan kraj

Nevjerojatne scene s najvećeg derbija u Boliviji obišle su svijet brzinom munje.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. listopad 2022. 11:50

Nogomet u Južnoj Americi zna biti doista zabavan i nepredvidljiv, osobito kad je riječ o velikim derbijima. Tako je i sinoćnji ogled velikih bolivijskih klubova The Strongesta i Bolivara poprimio spektakularne razmjere.

Palo je u tom susretu čak osam pogodaka, s tim da je u 86. minuti rezultat bio 3:1 za domaćina.

Na poluvremenu je The Strongest vodio pogocima Benegasa iz igre i Ortege iz kaznenog udarca, da bi Torres u 56. povisio na 3:0.

Nadu je gostima vratio Rodriguez u 60. minuti, a Bolivar je prije isteka osnovnog vremena uspio izjednačiti na 3:3 preko Villamila u 87. i Cesara u 90. minuti.

Sudac Flores prvotno je ogled na stadionu Hernando Siles u La Pazu produljio za osam minuta, ali su se na kraju igrale čak 23 minute sudačke nadoknade.

Rodriguez je u 98. minuti zabio svoj drugi gol za fantastičan preokret gostiju – 3:4!

Dugo su gosti slavili taj pogodak, pa je sudac dodatno produljio utakmicu, a onda je dosudio novi kazneni udarac za domaćina uz crveni karton za Villamila.

Izazvalo je to kaos na terenu, domaći su zaradili čak tri crvena kartona, gosti još jednog, a tek u 20. minuti sudačke nadoknade Triverio je s bijele točke pogodio za konačnih 4:4.

Pogledajte sažetak utakmice:

Utakmica je završena u 113. minuti te je The Strongest nakon 22 kola i dalje vodeći s 50 bodova, dok je Bolivar na trećem mjestu s tri boda manje. Na drugoj poziciji je Always Ready s 48 bodova...

Linker
19. svibanj 2024 13:05