JAVIER SORIANO Afp
VELIKI REZULTAT

VIDEO: Atletico Madrid na argentinski pogon preokrenuo dva pogotka zaostatka i režirao veliki preokret

Atletico je na domaćem terenu savladao Cadiz rezultatom 3:2, a junak domaćina bio je Angel Correa
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 01. listopad 2023. 23:18

Veliki preokret režirala je momčad Atletico Madrida u jednom od posljednja dva nedjeljna susreta španjolske La Lige. Atletico je na domaćem terenu savladao Cadiz rezultatom 3:2, a posebno impresivan je ovaj rezultat kad se uzme u obzir da je nakon uvodnih 27 minuta na semaforu pisalo 2:0 za goste.

Cadiz je u vodstvo doveo Lucas Pirez u 12. minuti, a već 15 minuta kasnije vodstvo je udvostručio Roger Marti. Preokret Atletica krenuo je pogotkom Angela Corree u 32. minuti, kada je Argentinac odličnim utrčavanjem i zamahom glavom prepolovio prednost gostiju.

Pritisak se nastavio do kraja poluvremena, ali urodio plodom na početku drugog, kada je još jedan Argentinac, Nahuel Molina, fino ispratio akciju i dočekao odbijenu loptu za izjednačenje rezultata. Finalnih 3:2 za konačni preokret postavio je Angle Correa još jednim pogotkom u 66. minuti. Još jednom je Atletico proizveo sjajnu akciju, a nakon nekoliko preciznih dodavanja Correa se našao u petercu i pospremio loptu u praznu mrežu.

Time je Atletico osigurao nova tri boda i zasjeo na četvrto mjesto prvenstvene tablice, s pet bodova i utakmicom manje iza vodećeg gradskog rivala, Real Madrida.

POGODAK ZA 0:1 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 0:2 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 1:2 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 2:2 POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK ZA 3:2 POGLEDAJTE OVDJE

Linker
10. svibanj 2024 20:32