GRZEGORZ WAJDA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
JOKER S KLUPE

VIDEO: Bivši junior Dinama golom i asistencijom režirao preokret svoje momčadi za koju igraju još dvojica Hrvata

Ovo mu je bio treći pogodak ove sezone te treća asistencija.
Piše: HINAObjavljeno: 17. veljača 2024. 22:16

U ogledu 21. kola poljske Ekstraklase aktualni prvak Raków je na domaćem terenu s 3:1 pobijedio Piast Gliwice. Preokret je režirao bivši junior Dinama Ante Crnac koji je ušao s klupe te golom i asistencijom pomogao režirati preokret.

Gosti su vodili 1:0 sve do 79. minute kada je 20-godišnji hrvatski napadač Crnac, nekadašnji igrač Slaven Belupa, postigao pogodak za 1:1. U igru je Crnac ušao u 66. minuti. Bio je to treći ovosezonski prvenstveni pogodak hrvatskog igrača.

POGODAK HRVATSKOG IGRAČA POGLEDAJTE OVDJE

Do kraja je Raków osvojio i preostala dva boda i to nakon što je u 101. minuti Zwolinski realizirao jedanaesterac, dok je Cebula iz kontranapada u 104. minuti postavio konačnih 3:1.

Crnac je u Raków iz Slaven Belupa došao ovog ljeta u transferu vrijednom 1,3 milijuna eura. Ovo mu je bio treći pogodak ove sezone te treća asistencija.

Cijelu utakmicu za Raków su odigrali hrvatski igrači Fran Tudor i Zoran Arsenić. Raków je trenutačno na petom mjestu ljestvice te ima 35 boda. Šest više imaju Jagiellonia i Slask Wroclaw koji su na samom vrhu.

Linker
27. travanj 2024 11:25