OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
UTAKMICA S TRI ISKLJUČENJA

VIDEO: Bizaran crveni karton u Španjolskoj, sudac zasmetao igraču pa ga ostavio u šoku

Utakmice Valencije i Getafea često za posljedicu imaju isključenje jednog ili više igrača
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 09. prosinac 2023. 09:03

Utakmice 16. kola španjolskog prvenstva otvorili su Getafe i Valencia. Prije susreta obje ekipe nalazile su se u zgusnutoj sredini tablice, a utakmica je bila očekivano tvrda bez puno izglednih šansi.

Ključni trenutci susreta dogodili su se u drugom poluvremenu, kada je prvo drugi žuti karton zaradio kapetan gostiju Gabriel Paulista u 55. minuti, a onda je uslijedio pritisak domaćina i pogodak koji je riješio utakmicu. Borja Marojal u 87. minuti poentirao je glavom i izazvao dodatnu nervozu kod gostiju. Samo minutu kasnije uslijedio je svakako nesvakidašnji izravni crveni karton, a zaradio ga je vezni igrač Valencije Javier Guerra.

Nakon kontakta s glavnim sucem Guillermom Fernandezom, koji ruku na srce, jest zasmetao igraču gostiju, ljutiti Guerra mu je oštro prigovorio i zaradio momentalno isključenje. Do kraja utakmice pocrvenio je i branič domaćina Domingos Duarte u 92. minuti.

TRENUTAK ISKLJUČENJA POGLEDAJTE OVDJE

Utakmice Valencije i Getafea često za posljedicu imaju isključenje jednog ili više igrača. Tako je u osam posljednjih ligaških dvoboja podijeljeno 11 crvenih kartona. Getafe se sada nalazi na osmom mjestu prvenstvene ljestvice s 22 osvojena boda, dok je Valencia ostala na desetoj poziciji koju do kraja kola može i izgubiti.

Linker
28. travanj 2024 02:06