Cristiano Ronaldo

 FAYEZ NURELDINE Afp
KAO U NAJBOLJIM DANIMA

VIDEO Brutalna partija Cristiana Ronalda: Pogledajte spektakularne golove, u pola sata skrojio čak pet pogodaka

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije bio u sastavu Al-Nassra
Piše: Vito TomasObjavljeno: 02. travanj 2024. 23:48

U 26. kolu saudijske Premijer lige Al-Nassr je u gostima s 8:0 deklasirao Abhu. Nakon što je u prošlom kolu postigao hat-trick za 23 minute u pobjedi protiv Al Taee, Cristiano Ronaldo je u ovom susretu nastavio u istom tonu - za tri pogotka ovoga mu je puta trebala 31 minuta, no to je ‘kompenzirao‘ s dvije podijeljene asistencije.

Prva dva pogotka, u 11. i 21. minuti, Ronaldo je postigao iz slobodnih udaraca. Kod prvog je pogotku direktno kumovala katastrofalna reakcija vratara, dok je kod drugog Ronaldo bio precizan iz veće udaljenosti, no svejedno je izostala reakcija domaćeg golmana. U 33. minuti Ronaldo je namjestio loptu za Sadija Manea, da bi u 42. još jednom samostalno poentirao. Dvije minute kasnije upisao je još jednu asistenciju, ovoga puta za Abdulmajeed Al Sulaiheema.

RONALDOVE GOLOVE I ASISTENCIJE POGLEDAJTE OVDJE

Tako je 39-godišnji Portugalac prvi dio zaključio s pet sudjelovanja u pogotcima, a trener Luís Castro odlučio ga je zamijeniti odmah na početku nastavka. Do kraja su još zabijali jednom Abdulrahman Ghareeb i dvaput Abdulaziz Al Elewai. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije bio u sastavu Al-Nassra.

Iako su upisali novu pobjedu, momčad Al-Nassra još uvijek zaostaje 12 bodova za vodećim Al-Hilalom, koji od rujna prošle godine ne zna ni za što osim za pobjede.

Linker
27. travanj 2024 18:04