ABDULAZIZ ALNOMAN/AFP/PROFIMEDIA
PORTUGALAC NE STAJE

VIDEO: Cristiano Ronaldo majstorski zabio i na istoj utakmici pogodio kamermana u glavu

Niz pobjeda sada je dostigao broj četiri, a u ovom susretu ponovno je strijelac bio Ronaldo
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 16. rujan 2023. 19:47

Saudijska momčad Al-Nassr nastavila je svoj pobjednički niz u ligaškom prvenstvu pobjedom nad Al-Raedom rezultatom 3:1. Niz pobjeda sada je dostigao broj četiri, a u ovom susretu ponovno je strijelac bila najveća zvijezda kluba, Cristiano Ronaldo.

Goste je u vodstvo doveo bivši igrač Bayerna i Liverpoola Sadio Mane pogotkom u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Senegalac je odličnim udarcem s petnaestak metara matirao protivničkog vratara i osigurao prednost svoje momčadi na poluvremenu.

Početkom drugog poluvremena još impresivniji pogodak postigao je Anderson Talisca. Brazilac je primio loptu izvan kaznenog prostora i snažnim udarcem lijevom nogom srušio paučinu vratara Moreire. Da je to bio dan odličnih pogodaka potvrdio je i Cristiano Ronaldo, koji se desetak minuta prije kraja susreta majstorski riješio svojeg čuvara i potvrdio pobjedu Al-Nassra za prednost 3:0.

Pogodak Cristiana Ronalda možete pogledati OVDJE.

Imao je Ronaldo još jednu nezgodnu situaciju, koja se dogodila u 64. minuti utakmice. Portugalac je imao priliku postići pogodak iz slobodnog udarca, ali je njegov pokušaj umjesto u golu završio na glavu snimatelja utakmice. Video te situacije možete pogledati OVDJE.

Do kraja utakmice prednost je za domaćine smanjio Mohamed Fouzair. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu za pobjedničku momčad. Al-Nassr je sada peta momčad saudijskog prvenstva, s četiri boda zaostatka iza vodećeg Al Hilala.

Linker
14. svibanj 2024 01:16