Bizarna situacija s utakmice Kladno - Šteti

 SCREENSHOT: TWITTER
KAKO JE OVO MOGUĆE?

VIDEO Gol kakvog svijet još nije vidio, ali zato sudac je, strijelac se ispričao: ‘Sramim se ovakve pobjede‘

‘Odmah mi je odluka bila čudna, ali nisam bio siguran. Onda sam pitao igrače suparničke momčadi‘
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2023. 15:04

Svakakve neobične situacije viđaju se na nogometnim terenima diljem svijeta, ali jedna od najbizarnijih svakako dolazi iz Češke iz okršaja niže lige između Kladna i Štetija.

Riječ je o četvrtom razredu tamošnjeg nogometa. Kladno je u utakmici pobijedilo 2:1 golom iz 88. minute. Osnovni problem je što je spomenuti pogodak priznat iako lopta toliko evidentno nije prešla gol liniju. Cijela tragikomična situacija osvanula je na internetu i svi koji su ju pogledali ostali su u nevjerici. Nikome nije jasno kako je sudac Martin Linhart koji je stajao nekih 20-ak metara od gola bez ikakvog oklijevanja pokazao na centar. Uslijedili su burni protesti, ali uzalud, odluka se nije promijenila.

Bizarnu situaciju možete pogledati OVDJE.

- Odmah mi je odluka bila čudna, ali nisam bio siguran. Onda sam pitao igrače Štetija i oni su mi rekli da definitivno nije bilo pogotka. Onda sam im se ispričao i rekao im da se sramim ovakve pobjede. Nakon što sam pogledao video u svlačionici bilo me je još više sram, izjavio je Zdenek Folprecht, strijelac kontroverznog pogotka.

Nakon 12 odigranih kola Kladno zauzima drugo mjesto na ljestvici s 21 bodom, dva više od devetoplasiranog Štetija.

Linker
27. travanj 2024 06:33