Lovro Zvonarek

 Frank Hoermann/sven Simon/imago Sportfotodienst/profimedia
LIGA PRVAKA

VIDEO: Hrvatski ‘wunderkind‘ zabio dva gola u pobjedi Bayerna. Teško je reći koji je ljepši

Zvonarek je prije desetak dana debitirao za seniorsku vrsta Bayerna, a danas je pokazao i zašto
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 07. veljača 2024. 20:06

U susretu šesnaestine finala Lige prvaka mladih Bayern je na gostovanju kod Basela slavio 2:0. Oba gola zabio je Lovro Zvonarek koji je ponio kapetansku vrpcu bavarskog kluba i odveo ga u osminu finala.

Bivši nogometaš Slaven Belupa prije desetak je dana debitirao za seniorsku vrsta Bayerna, a danas je pokazao i zašto. Lovro kvalitetom itekako odskače od igrača u svojem uzrastu i u Bayernu za njega imaju velike planove.

image
Sven Leifer/imago Sportfotodienst/profimedia

Zvonarek je najprije u 31. minuti matirao golmana švicarske momčadi nakon duplog pasa s Javierom Fernandezom, a potom u 94. minuti potvrdio veliku pobjedu Bayerna nakon što se poslije dodavanja Michaela Scotta oslobodio čuvara i slabijom, lijevom nogom pogodio suprotan kut. Koji je ljepši pogodak, zaista je teško reći. Možda je najbolje da procijenite sami.

Prvi gol Lovre Zvonareka pogledajte OVDJE.

Drugi gol Lovre Zvonareka pogledajte OVDJE.

image
Sven Leifer/imago Sportfotodienst/profimedia

Spomenimo da je u prvih 11 Bayerna zaigrao i Robert Ramšak, mladi njemački reprezentativac slovensko-hrvatskih korijena za kojega je interes pokazao Hrvatski nogometni savez, dok je Ljubo Puljić ušao kao zamjena. Leon Klanac, mladi njemački reprezentativac hrvatskih korijena, ostao je na klupi. Hrvatski pogon u Bayernu zaokružuje Rene Marić, Austrijanac hrvatskih korijena koji je u bavarski klub došao kao voditelj za razvoj, no uskočio je na mjesto trenera mlade momčadi nakon otkaza sad već bivšem treneru.

Linker
03. svibanj 2024 10:25