DANIEL ROLAND Afp
DVOSTRUKI STRIJELAC

VIDEO: Jakić izbacio Juranovića za polufinale Njemačkog kupa, čovjek odluke Kolo Muani

Juranović je najbliže golu bio u završnici susreta iz slobodnog udarca
Piše: HinaObjavljeno: 04. travanj 2023. 20:14

Nogometaši Eintrachta prvi su polufinalisti njemačkog Kupa nakon što su u četvrtfinalnom ogledu u Frankfurtu pobijedili Union Berlin sa 2-0.

Eintracht je bio dominantan u prvom poluvremenu, a potom je u nastavku susreta mirno kontrolirao rezultat.

Domaćin je sjajno ušao u susret i vrlo brzo je poveo sa 2-0. Vodeći pogodak Eintracht je zabio u 11. minuti, a strijelac je bio Kolo Muani na asistenciju Maria Götzea. Samo dvije minute kasnije Muani je zabio i drugi gol, ponovo na Götzeovu asistenciju.

Eintrachtov prvi gol možete pogledati OVDJE.

U 20. minuti mreža berlinskog sastava se zatresla i treći put. Pogodak je postigao Rafael Borre, no VAR je pokazao zaleđe.

Borre nije imao sreće niti u 28. minuti, sjano je pucao, ali je pogodio prečku. Eintracht u drugom poluvremenu nije uputio niti jedan udarac prema suparničkim vratima, dok je Union tek u završnici susreta zaprijetio.

Drugi gol Eintrachta možete pogledati OVDJE.

U 78. minuti Josip Juranović je pucao iz slobodnog udarca na rubu šesnaesterca, no lopta prošla malo iznad prečke. Šest minuta kasnije najbolju priliku za goste imao je Jamie Leweling, ali je Kevin Trapp sjajnom reakcijom sačuvao mrežu nedirnutom.

Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret za Eintracht, baš kao i Juranović za Union Berlin.

Večeras se još sastaju Bayern Munchen i Freiburg, a preostala dva četvrtfinalna ogleda su u srijedu kada se sastaju Nurnberg - Stuttgart, te RB Leipzig - Borussia Dortmund.

REZULTATI:

Eintracht Frankfurt - Union Berlin 2-0 (Muani 11, 13)

Bayern Munchen - Freiburg (20.45)

U srijedu:

Nurnberg - Stuttgart

RB Leipzig - Borussia Dortmund

Linker
17. travanj 2024 10:48