LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/ddp Usa/profimedia
KRIZA NE STAJE

VIDEO Jurić pao u Firenci, Vatreni napustio igru zbog ozljede, nastavlja se muka aktualnog prvaka Italije

Nogometaši Napolija i Monze odigrali su utakmicu bez pogodaka, Inter također kiksao
Piše: SNObjavljeno: 29. prosinac 2023. 22:59

Nogometaši Napolija odigrali su utakmicu bez pogodaka u 18. kolu Serie A protiv Monze. Nastavila se tako loša forma prošlogodišnjeg prvaka, koji će u slučaju da Atalanta sutra pobjedi svoj susret s Lecceom pasti na osmo mjesto prvenstvene ljestvice. U 82. minuti susreta isključenje je zaradio trener Napolija Walter Mazzarri, nakon što je skoro ušao u fizički obračun poslije argumenta Hviče Kvaratskhelije i suparničkog igrača Warrena Bonda.

Reakciju zbog koje je uslijedilo isključenje pogledajte OVDJE.

Napoli je sada bez pobjede u posljednja tri susreta, nakon što su prvo u Coppa Italiji poraženih s velikih 0:4 od Frosinonea, a par dana kasnije uslijedio je i 0:2 poraz od Rome. Josip Brekalo nije igrao za Fiorentinu, a Nikola Vlašić igrao je do 78. minute nakon što je primio jedan udarac u koljeno.

U drugoj utakmici odigranoj u ranijem terminu Fiorentina je s minimalnih 1:0 pobijedila Torino. Jedini strijelac susreta bio je Luca Ranieri u 83. minuti. Fiorentina se ovom pobjedom probila na četvrto mjesto u prvenstvu, prestigavši tako Bolognu koja ima jednu odigranu utakmicu manje.

U kasnijem terminu svoje susrete su odigrali Genoa i Inter, te Lazio i Frosignone.

Inter je na gostovanju remizirao s Genoom i tako prekinuo niz od četiri uzastopne prvenstvene pobjede. Lidera prvenstva u vodstvo je doveo Arnautović, da bi za 1:1 izjednačio Radu Drăguşin krajem prvog poluvremena.

U drugom susretu Lazio je upisao domaću 3:1 pobjedu nad Frosinoneom. Gosti su poveli iz jedanaesterca preko Matiasa Soulea, no domaćini su s tri gola u razmaku od 14 minuta brzo riješili pitanje pobjednika susreta.

Linker
06. svibanj 2024 12:18