FREDERIC J. BROWN Afp
RASPOLOŽENI VRATARI

VIDEO: Juventus nakon jedanaesteraca pobijedio Milan u sudaru talijanskih velikana, Rebić sve bliže transferu

Juventusov pričuvni vratar Carlo Pinsoglio je zaustavio udarce Pobege i Bartesaghija
Piše: HinaObjavljeno: 28. srpanj 2023. 09:41

U prijateljskoj utakmici igranoj u američkom Carsonu Juventus je boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedio Milan sa 4-3.

Dva talijanska velikana odigrala su zanimljivu utakmicu u Dignity Health Sports Parku, domu Los Angeles Galaxyja, koja je završila 2-2, nakon čega je pobjednik odlučen izvođenjem jedanaesteraca.

"Rossoneri" su poveli u 23. minuti golom njemačkog braniča Malicka Thiawa nakon ubačaja Thea Hernandeza. Juve je dobro reagirao i izjednačio je deset minuta kasnije golom Brazilca Danila.

image
HARRY HOW Getty Images Via Afp

Milan je ponovno došao u vodstvo u 39. minuti kada je Thiaw nakon ubačaja iz kornera glavom spustio do Oliviera Girouda, a 36-godišnji francuski napadač lijepo pogodio iz voleja. U 48. minuti je Daniele Rugani izjednačio na 2-2.

Najzanimljivije trenutke s utakmice Milan - Juventus možete pogledati OVDJE.

Zadnjih pola sata treneri su napravili niz zamjena, pa se ritam izgubio. Utakmica, koja je dio ljetne turneje ‘Soccer Champions Tour‘, odlučena je nakon izvođenja jedanaesteraca, a torinska "Stara dama" je nakon šest serija slavila sa 4-2.

Juventusov pričuvni vratar Carlo Pinsoglio je zaustavio udarce Pobege i Bartesaghija, dok je Romero promašio gol. S druge strane Milanov vratar Sportiello je obranio udarce Iling Junioru i Kostiću, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Hrvatski nogometaš Ante Rebić nije otputovao s Milanom na američku turneju i sve je bliže izlaznim vratima San Sira.

Oba kluba završit će svoju američku turneju utakmicama protiv najboljih španjolskih momčadi. Milan se susreće s Barcelonom u Las Vegasu u utorak, a Juve s Real Madridom u Orlandu u srijedu.

Linker
04. svibanj 2024 11:08