Erik ten Hag

 MARTIN KEEP Afp
SVE SE ČULO

VIDEO: ‘Koji k**ac radiš?! Trener Uniteda poludio na mladu zvijezdu kluba, navijači zazivaju jedno ime...

Iako je Manchester United stigao do nove pobjede u pripremnom periodu, nije sve teklo tako glatko...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2022. 18:37

Iako su nogometaši Manchester Uniteda pobijedili Crystal Palace u prijateljskoj utakmici odigranoj u Melbourneu (3:1), u pojedinim trenucima utakmice treneru Crvenih vragova nije bilo do zadovoljstva. Erik ten Hag psovao je, urlao, što se kaže - skidao zvijezde s nebesa njegovim zvijezdama na terenu. Golovima Anthonyja Martiala, Marcusa Rashforda i Jadona Sancha United je dobio utakmicu, no ten Hag je uz teren potrošio podosta živaca.

Dobru stvar za navijače i TV-gledatelje (u Hrvatskoj nije bilo prijenosa, op.a.) predstavljao je mikrofon pored terena koji je živo hvatao svaku imalo glasnije izgovorenu riječ nizozemskog stručnjaka na klupi Uniteda. Tako je potkraj utakmice, kod već postavljenog konačnog rezultata stao glasno komentirati jedan potez njegove nove mlade zvijezde. Naime, lopta se vratila do golmana, Davida de Gee, a mladi Charlie Savage nije se spustio dovoljno nisko kako bi pokupio eventualno njegovo dodavanje. De Gea je bio primoran poslati dugu loptu, koju Savage nije uhvatio, što je dobrano razljutilo ten Haga.

- Koji k**ac radiš?! - upitao je ten Hag mladog Savagea.

Snimka tog detalja ubrzo je postala viralna na društvenim mrežama. Navijači Uniteda u komentarima pišu kako klub mora dovesti još jednog defenzivnog veznjaka. Velika želja je i dalje Frenkie De Jong iz Barcelone, a njega u svojim redovima želi i sam trener Manchester Uniteda. Nije tajna da je dogovor o transferu između klubova već postignut, ali De Jong svim silama želi ostati u Barci.

Inače, United je prije pobjede nad Crystal Palaceom (3:1) na pripremama dobio Melbourne Victory 4:1 i Liverpool 4:0 pa se navijači nadaju da bi ovo mogla konačno biti sezona u kojoj će osvojiti neki trofej...

Linker
20. travanj 2024 02:02