Alphonso Davies

 STR/AFP/Profimedia
UVJERLJIV PORAZ

VIDEO Komična pogreška Bayernove zvijezde: Nokautirao vratara Borjana pa zabio autogol

Počasni pogodak za Kanadu u porazu od Japana postigao je Hoilett u 89. minuti
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. listopad 2023. 14:58

Reprezentacija Kanade, suparnik Vatrenih u skupini prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Kataru, doživjela je uvjerljiv poraz u prijateljskoj utakmici s Japanom u Niigati.

Domaćin je pred 42.300 gledatelja ostvario pobjedu rezultatom 4:1. Poveli su Japanci već u 2. minuti pogotkom Tanake, potom u 22. minuti David nije iskoristio kazneni udarac za Kanađane, njegov udarac po sredini gola lako je obranio Osako.

Najzanimljiviji trenutak ovog prijateljskog ogleda dogodio se u 40. minuti, kad je Japan poveo s 2:0. Bayernov lijevi bek Alphonso Davies bio je autor spektakularnog autogola.

Nakon ubačaja s lijeve strane, Davies je loptom u glavu pogodio svog vratara Milana Borjana, od kojeg se lopta odbila u mrežu.

Od jačine udarca 35-godišnji vratar Crvene zvezde na posudbi u Slovanu iz Bratislave se srušio na travu, takav potez svog skupocjenog suigrača definitivno nije očekivao...

Ubrzo je Nakamura poentirao za 3:0, bilo je to u 42. minuti, da bi u 49. Tanaka povisio na 4:0. Počasni pogodak za Kanadu postigao je Hoilett u 89. minuti.

Linker
26. travanj 2024 09:12