TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
ZAUSTAVLJEN SALZBURG

VIDEO: Ljubičić zatresao mrežu sljedećem suparniku Dinama! Posuđeni hajdukovac zabio najvažniji gol u karijeri

Marin Ljubičić zabio je Red Bull Salzburgu i umalo izravno donio pobjedu svom LASK-u u velikom derbiju i to na gostujućem terenu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 01. listopad 2022. 18:50

Pogodak je mladi Splićanin zabio u 78. minuti. Međutim, Salzburg je preko Soleta uspio izjednačiti u 96. minuti utakmice. Salzburg je ukupno bio bolji, imao je veći posjed lopte, puno više udaraca, ali nije uspio zabiti. Ljubičiću je ovo već sedmi gol u sezoni, svakako najznačajniji ili najvrjedniji u karijeri.

Red Bull Salzburg upisao je tako kiks uoči velike utakmice s Modrima u Ligi prvaka koja je na rasporedu već u srijedu. Nije to nikakva drama za Salzburg, koji čvrsto drži prvo mjesto ispred LASK-a, ali domaćin je u derbiju igrao s gotovo kompletnom postavom i sigurno je računao na pobjedu.

Gol Ljubičića možete pogledati OVDJE.

Salzburg je igrao u sustavu 4-3-1-2, uz 58 posto posjeda lopte. Šeško i Okafor predvodili su napad, dok je Kjaergaard bio odmah iza njih.

Uputio je Salzburg 23 udaraca na gol gostiju, osam ih je išlo u okvir gola, ali na kraju je domaćin bio sretan i s tim bodom. Teško je Salzburg stvarao šanse, imao je samo jednu veliku. Naš Luka Sučić ušao je u 65. minuti, a i Roko Šimić dobio je šansu od 75. minute. Ušao je umjesto mlade slovenske zvijezde Šeška.

Linker
25. travanj 2024 15:15