ADRIAN DENNIS Afp
SPEKTAKULARAN SUSRET

VIDEO: Luda utakmica Chelseaja i Cityja! Pogledajte čak osam pogodaka, ali i skupu pogrešku Gvardiola

Gvardiol je za Manchester City odigrao cijelu utakmicu, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 79. minuti
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2023. 19:30

U posljednjoj utakmici 12. kola Premier lige između Chelsea i Manchester Cityja palo je čak osam pogodaka. Konačni rezultat bio je 4:4.

Golijada je krenula kada su gosti iz Manchestera uzeli vodstvo u 25. minuti preko Erlinga Haalanda iz jedanaesterca.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Chelsea se brzo vratio u utakmicu preko Thiaga Silve, tako što je Brazilac ostao nebranjen nakon udarca iz kornera. Silva je loptu zahvatio glavom i bez problema pospremio u mrežu za poravnanje rezultata.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Pogodak za 2:1 domaćina postigao je Raheem Sterling, a njegov pogodak došao je nakon pogreške Joška Gvardiola u obrani Građana. Na desnoj strani napada je povukao Cole Palmer i proigrao loptu iza leđa hrvatskog reprezentativca, koji je bio u trku s Reecom Jamesom. Tada se Gvardiol spetljao preko lopte, koja je ostala na nozi engleskog beka, a on je nakon toga centrirao u sredinu gdje se neometano našao Sterling.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Gvardiolovu pogrešku pred kraj poluvremena neutralizirao je Manuel Akanji, novim pogotkom glavom, ovoga puta na asistenciju Bernarda Silve.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

U drugom poluvremenu vodstvo je brzo vratio Haaland, nakon prizemnog ubačaja Alvareza. Loptu je odlično proigrao Foden, Alvarez je utrčao po desnoj strani i ubacio loptu koju je Haaland samo pospremio u mrežu.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Spektakularnu utakmicu ponovno je poravnao Nicolas Jackson u 67. minuti. Mudryk je povukao po lijevoj strani, uposlio natrčalog Gallaghera koji puca izvana, a nakon odlične obrane Edersona na odbijancu se našao Jackson i postigao pogodak.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Novo vodstvo Cityja pogotkom u 87. minuti osigurao je Rodri. Nakon odlične akcije Španjolac je dočekao loptu na rubu šesnaesterca, a njegov siloviti udarac odbio se od noge Thiaga Silve pa je tako lopta promijenila smjer kretanja.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Međutim, tu nije bio kraj događanjima na susretu. Novi pogodak za novo izjednačenje stigao je preko ovoljetnog pojačanja Colea Palmera, koji je stigao upravo iz Manchester Cityja. Mladi Englez realizirao je kazneni udarac nakon što je u kaznenom prostoru srušen Armando Broja, i time postavio konačan rezultat utakmice.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Gvardiol je za Manchester City odigrao cijelu utakmicu, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 79. minuti.

Linker
28. travanj 2024 01:22