Cristiano Ronaldo

 MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Martin Rickett/Pa Images/Profimedia
LUDNICA U FA KUPU

Video: Man. United ispao iz Kupa i primio gol o kojem će se pričati na Otoku! Kako je sudac ovo priznao?

Sve je završilo na raspucavanju nakon 120 minuta igre. Slavili su - gosti!
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2022. 23:55

Senzacionalan poraz Manchester Uniteda dogodio se u šesnaestini finala engleskog FA kupa od drugoligaša Middlesbrougha. Na svome Old Traffordu u regularnome dijelu odigrali su neriješeno 1:1, a u lutriji jedanaesteraca bolja je bila sedma momčad engleskog Championshipa.

Crveni vragovi bili su dominantni tijekom cijelog susreta, međutim igrači Middlesbrougha 'parkirali' su se u vlastitih šesnaest metara, a United taj bunker nije uspio probiti. Važno je naglasiti i da je pogodak gostiju bio neregularan jer je Duncan Watmore prilikom izjednačujućeg pogotka očigledno igrao rukom, što su suci iz nekog razloga odlučili tolerirati - čak i nakon pregleda VAR snimke.

SPORAN TRENUTAK KOD POGOTKA MIDDLESBROUGHA POGLEDAJTE OVDJE

Manchester je u vodstvo doveo Jadon Sancho u 25. minuti, a pogodak za 1:1 postigao je Matt Crooks na asistenciju spomenutog Watmorea. Ključan moment bio je i promašeni jedanaesterac Cristiana Ronalda u 20. minuti.

Slavni je Portugalac pri izvođenju promašio čitav gol i time propustio pokloniti sebi rođendanski gol - naime, u subotu će ponajbolji nogometaš svijeta navršiti 37 godina.

PROMAŠAJ JEDANAESTERCA CRISTIANA RONALDA U UTAKMICI POGLEDAJTE OVDJE

Gosti su izdržali pritisak Vragova koji je trajao punih 120 minuta i bili precizniji u raspucavanju jedanaesteraca. Točnije, izvođenje je došlo do osme serije kada je Old Trafford u crno zavio 19-godišnji Anthony Elanga.

Middlesbrough se ovim neočekivanim trijumfom plasirao u osminu finala, a protivnika će saznati u ponedjeljak nakon ždrijeba.

Linker
08. svibanj 2024 02:16