ERNESTO BENAVIDES Afp
POGLEDAJTE GOLOVE

VIDEO Messi postavio novi rekord i objavio: ‘Ta Barcelona je najbolja momčad u povijesti, a mi smo jako blizu‘

Messija su na presici pitali da usporedi Argentinu s Barcelonom koju je vodio Guardiola
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2023. 08:50

Nogometaši Argentine nastavili su sa sjajnim nizom koji je počeo na Svjetskom prvenstvu u Kataru i nastavio se u južnoameričkim kvalifikacijama za sljedeći Mundial. Protiv Perua momčad Lionela Scalonija slavila je s 2:0 i sada ima četiri pobjede iz četiri utakmice i gol-razliku 7:0.

Oba gola za Argentinu postigao je Lionel Messi koji je s tim golovima je došao do 31. zgoditka u kvalifikacijama za SP. Nakon ove utakmice on je najbolji strijelac u povijesti južnoameričkih kvalifikacija za Mundial prestigavši Luisa Suareza.

image

Messi je Peruu postigao dva gola

ERNESTO BENAVIDES Afp

- Mislim da je ova momčad impresivna, nastavlja rasti. Imamo sjajne igrače, imamo vrlo izražen stil igre koji nas identificira. Nadajmo se da ćemo nastaviti tim putem - kazao je argentinski kapetan.

PRVI MESSIJEV GOL POGLEDAJTE OVDJE

Messija su pitali i da usporedi ovu momčad Argentine s onom Barcelone koju je vodio Pep Guardiola, a u kojoj je on bio jedan od najvažnijih igrača.

DRUGI MESSIJEV GOL POGLEDAJTE OVDJE

- Ta Barcelona je najbolja momčad u povijesti. To je puno, zar ne? Mislim kako je ova momčad jako blizu s obzirom na sve što je pokazala postavši prvakom Amerike i svijeta - smatra Messi.

Linker
08. svibanj 2024 22:58