Neslavan pokušaj Conora Gallaghera

 SCREENSHOT SPORTKLUB TV
NIJE BAŠ USPJELO...

VIDEO: Mlada nada Chelseaja se propisno obrukala, pogledajte pomalo bizaran pokušaj panenke

Bio je to jedini promašaj u raspucavanju u kojem je Englezima izmaknula pobjeda.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2022. 12:24

Nogometaši Chelseaja nes(p)retno su poraženi u kasno sinoć po našem vremenu odigranoj prijateljskoj utakmici u američkom Charlotteu od istoimenog domaćina. Doduše, utakmica je završila neodlučenim rezultatom, 1:1, no domaćin je bio precizniji u kasnijem, pomalo revijalnom raspucavanju kaznenih udaraca, karakterističnom za utakmice takvog tipa.

Chelsea je vodio od 30. minute kada je zabio "heroj Amerike", Christian Pulisic do samog kraja. U 92. minuti neoprezno je kazneni udarac skrivio Chalobah, a realizirao ga Rios. Po okončanju 90 minuta pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca. Iako se u pet serija dogodio samo jedan promašaj, o njemu se priča... Naime, u 3. seriji Conor Gallagher, 22-godišnji središnji veznjak izveo je jednu od najgorih "panenki" ikada.

Mladić koji je od 2019. godine nominalno član prve momčadi, ali je proteklih sezona bio na posudbama u Charltonu, Swanseaju, WBA-u i Crystal Palaceu nije se baš proslavio, već je praktički dodao loptu u ruke vrataru Charlottea, Pablu Sisniegi Finku.

>>> PROPALI POKUŠAJ GALLAGHEROVE PANENKE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Inače, do poluvremena utakmice Charlottea i Chelseaja na terenu Bank of America stadiona igrala su čak dva Hrvata. Kod Engleza nastupao je naš reprezentativac Mateo Kovačić, dok je vratar domaćih u prvom dijelu bio nekadašnji čuvar mreže Gorice, Kristijan Kahlina.

Do kraja priprema, Chelsea će u noći sa subote na nedjelju odigrati dvoboj s gradskim rivalom Arsenalom u Orlandu, dok će prije početka nove sezone Premier lige odigrati svojevrsnu generalnu probu s talijanskim prvoligašem Udineseom, u Udinama 29. srpnja

Linker
04. svibanj 2024 04:10