FRANCK FIFE Afp
BIZARNA IZDANJA

FOTO/VIDEO: ‘Modna revija‘ francuskih nogometaša, zvijezda Liverpoola šokirala sve: ‘Ne znate tko sam?‘

U prvom planu obično je Jules Koundé, međutim ovoga je puta dobio žestoku konkurenciju u vidu Ibrahima Konatea
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2024. 22:23

Novom reprezentativnom pauzom već smo tradicionalno dočekali novu ‘modnu reviju‘ francuskih nogometaša. Predstavnici ‘Tricolora‘ redovito šokiraju svojim odjevnim kombinacijama kod reprezentativnog okupljanja, najčešće je po tom pitanju u prvom planu Jules Koundé, međutim branič Barcelona ovoga je puta dobio žestoku konkurenciju u vidu suigrača Ibrahima Konatea.

Stoper Liverpoola se na najnovijem okupljanje, naime, pojavio u krajnje neobičnom izdanju. S crnim sakoom i zelenom ‘ziper hudicom‘, s kojom je pokrio cijelo lice, na prvu je iznenadio sve prisutne, s obzirom da se od ‘odore‘ teško moglo raspoznati o kome se uopće radi.

- Ne znate tko sam? Pokušajte pogoditi - rekao je Konate, prije no što se odgrnuo i otkrio svoj identitet.

Performans i modna kombinacija kojom je Konate definitivno šokirao sve, ali i postavio ‘letvicu‘ poprilično visoko. Francuski navijači, ali i pristalice Liverpoola, na društvenim su mrežama osudili Konateovo izdanje, uz opasku i žal da nogomet sve više postaje dio ‘showbiza‘.

Teško je procijeniti gdje je Konate pronašao inspiraciju za svoju odjevnu kombinaciju i je li s njom htio poslati neku poruku ili je riječ tek o pukoj želji za pozornosti. 25-godišnji Francuz nikad nije krio svoju ljubav prema ‘anime‘ filmovima, pa eto, možda se u tome krije neka ishodišna točka, ako ga ona ikako može opravdati... ‘Razočarali‘ svojim odjevnim izdanjima nisu ni ostali francuski nogometaši, a kako je to sve izgledalo pogledajte u fotogaleriji.

image
FRANCK FIFE Afp
image
FRANCK FIFE Afp
image
FRANCK FIFE Afp
image
FRANCK FIFE Afp
image
FRANCK FIFE Afp
image
FRANCK FIFE Afp
image
FRANCK FIFE Afp

Linker
08. listopad 2024 01:51