- Afp
PAD PORTUGALCA

VIDEO Navijači u totalnoj nevjerici gledali poteze Cristiana Ronalda: ‘Ma gotov je, ovo je tužno za gledati‘

Njegov klub pretrpio je poraz i u drugom kolu, ovoga puta od momčadi Al-Taawoun, rezultatom 2-0
Piše: SNObjavljeno: 19. kolovoz 2023. 08:47

Cristiano Ronaldo i njegov Al Nassr imaju težak start u novoj ligaškoj sezoni. Nakon što su u prvom kolu poraženi od Al-Ettifaqa, njegov klub pretrpio je poraz i u drugom kolu, ovoga puta od momčadi Al-Taawoun, rezultatom 2-0.

Ronaldo je krenuo u početnoj postavi za Al Nassr, zajedno sa drugim velikim imenima poput Sadio Manea, Marcela Brozovića, Andersona Talisce i Seka Fofane.

Svejedno, nisu mogli zaustaviti zvijezdu Taawouna Leandrea Tawambu koji je doveo goste u šokantno vodstvo u 20. minuti.

Ronaldo je imao priliku izjednačiti za svoju momčad nakon dobre akcije, međutim Portugalac se nije dobro snašao pred golom. Izašao je oči u oči s vratarom domaćih, ali umjesto udarca odlučio se na kompliciraniju varijantu. Pokušao je Portugalac zaobići vratara, ali se pritom spetljao i uprskao sjajnu priliku.

Navijači nisu mogli vjerovati što gledaju od jednog od najboljih nogometaša svijeta, a neki su počeli komentirati kako se počinje ukazivati pad u igri legende Real Madrida i Manchester Uniteda.

Ronaldovu promašenu priliku možete pogledati OVDJE.

Jedan je tweetao: "Iskreno je tužno vidjeti ovaj pad..."

Drugi je komentirao: "Gotov je."

Treći je napisao: "Stvarno je tužno vidjeti čovjeka."

Četvrti je rekao: "Teško za gledati."

Dok je drugi dodao: "Iskreno tužan prizor."

Ronaldo je kasnije pogodio stativu u još jednoj sjajnoj prilici, a Al Nassr je platio taj promašaj jer je Ahmed Bahusayn zapečatio pobjedu Taawouna u sudačkoj nadoknadi.

Al Nassr je prošle sezone završio na drugom mjestu u saudijskoj Pro ligi i ovaj se put suočava s teškim zadatkom osvajanja natjecanja.

Linker
15. svibanj 2024 12:55