Antonio Mirko Čolak

 STUART WALLACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Stuart Wallace/Shutterstock Editorial/Profimedia
DVA GOLA U 30 MINUTA

VIDEO: Nezaustavljivi Hrvat nastavlja rešetati suparnike, smiješi li mu se ipak pozivnica za Katar?

Zabio je Čolak dva komada i osamostalio se na vrhu ljestvice strijelaca škotske lige
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2022. 14:12

Zabija, ne prestaje. Nakon pola sata utakmice 9. kola škotskog nogometnog prvenstva u kojoj njegovi Glasgow Rangersi igraju na gostovanju kod Heartsa, već je Antonio Mirko Čolak zabio dva pogotka.

Svoj sedmi i osmi pogodak u škotskom prvenstvu, čiji je trenutno najbolji strijelac, Čolak je zabijao kroz 6. i 30. minutu dvoboja. Čolak je, podsjetimo, imao reprezentativnu stanku u klubu s obzirom da ga Zlatko Dalić nije pozivao za posljednje dvije utakmice u skupini Lige nacija.

No, ovim se golovima sigurno dodatno približio razmišljanjima izbornika Vatrenih. Nastavi li s ovakvom formom (osam golova u devet utakmica), poziv za Katar bit će neizbježan. Dva pogotka na jednoj utakmici zabio je i u prošlom kolu protiv Dundee Uniteda, a zabijao je još i protiv PSV-a (u obje utakmice), odnosno Royale Uniona, kroz kvalifikacije za Ligu prvaka.

>>> PRVI ČOLAKOV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE <<<

>>> DRUGI ČOLAKOV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE <<<

Utakmica je završila rezultatom 4:0 za Rangerse, a treći pogodak djelo je Alfreda Morelosa u 76. minuti. Upravo je Morelos zamijenio našeg Čolaka 13 minuta ranije. Konačni rezultat postavio je Kent u sudačkoj nadoknadi dvoboja.

Linker
26. travanj 2024 19:22