PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
NIKOME NIJE JASNO

VIDEO: Nova glupost Realove zvijezde, prvo nasrnuo na igrača pa ga pokušavao poljubiti

Rüdiger je u jednom trenutku nakon što su izašli iz duela samo nasrnuo na igrača
Piše: SNObjavljeno: 05. studeni 2023. 23:36

U posljednjem susretu 12. kola La Lige nogometaši Real Madrida nisu uspjeli upisati pobjedu protiv Rayo Vallecana na Santiago Bernabeu. Utakmica je završila rezultatom 0:0, pa tako Kraljevi nisu uspjeli kapitalizirati prošlotjednu 2:1 pobjedu protiv Barcelone u El Clásicu.

Osim neodlučenog rezultata, navijači Real Madrida mogli su svjedočiti vrlo neobičnom ponašanju jednog od svojih ljubimaca. Riječ je o braniču Antoniju Rüdigeru, koji se na samom kraju utakmice našao u klinču s igračem Rayo Vallecana Florianom Lejeuneom te se nepotrebno odlučio sukobiti s njim.

Rüdiger je u jednom trenutku, nakon što su izašli iz duela, iz čista mira nasrnuo na igrača, koji je ostao zbunjen njegovim ponašanjem. Njemački reprezentativac je nakon toga stisnuo Lejeunea i počeo mu nešto dobacivati, a toliko se približio da je ostavio dojam kao da ga želi poljubiti.

VIDEO NJIHOVOG SUKOBA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Rüdiger nije uspio poremetiti koncentraciju gostujućeg braniča, koji će sigurno biti zadovoljniji ishodom susreta. Madriđane u sljedećem susretu očekuje susret s Valencijom, ponovno na Santiago Bernabeu, dok će Rayo Vallecano kod kuće dočekati Gironu.

Linker
27. travanj 2024 23:37