SCREENSHOT
JOŠ JEDAN INCIDENT

VIDEO Nova makljaža u Turskoj, letjele šake, ‘dropkickovi‘ i predmeti, palo pet crvenih kartona

Policijske snage pokušale su smiriti stvari, ali su doslovno vodili izgubljenu bitku
Piše: Vito TomasObjavljeno: 20. prosinac 2023. 17:29

Novi skandalozni incident pogodio je turski nogomet. Nakon nedavne šake u glavu sucu koja je potresla cijelu Tursku, masovna tučnjava na utakmici treće turske lige zasula je društvene mreže. Incident se dogodio na utakmici Bursaspora i Diyarbekirspora koja je završila rezultatom 0:2.

Gosti su pogotke zabili u 25. i 82. minuti, a pravi kaos dogodio se u dubokoj sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

Nejasno je što je izazvalo ovoliku tučnjavu, no čini se da je uključivalo sve igrače na terenu i oba trenerska tima. Policijske snage pokušale su smiriti stvari, ali su doslovno vodili izgubljenu bitku. Udarci i razni predmeti pljuštali su na sve strane, a jedan je igrač čak uočen kako letećim dropkickom pokušava nokautirati protivnika.

Tučnjavu pogledajte OVDJE.

Nakon što je konačno uspostavljen red poslije nekoliko minuta borbe, isključeno je ukupno pet igrača, dva iz Bursaspora i tri iz Diyarbekirspora. Tučnjava je samo dodatno naglasila stanje kaosa u kojem se trenutačno nalazi turski nogomet.

Inače, domaćin ovog susreta Bursaspor bio je do prije pet godina standardni član turske Super lige, no od tada su doživjeli strmoglav pad te sada igraju u trećem rangu turskog nogometa.

Linker
05. svibanj 2024 01:11