Screenshot (Twitter)
VELIKI METEŽ

VIDEO: Opći kaos uoči velikog gradskog derbija! Policija mlatila navijače, pogledajte mučne scene iz Njemačke

Ulice su izgledale kao ratna zona, policija je bila na svakom koraku i imala je pune ruke posla
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2022. 21:28

Gradski derbiji u Hamburgu, oni nogometni, uvijek su posebna priča. Bilo je tako i ovoga petka, kada je St. Pauli na svom Millerntor-Stadionu pobijedio HSV rezultatom 3:0. Momčad u kojoj igraju mladi hrvatski reprezentativci Jakov Medić i Igor Matanović pobijedila je trenutno prvoplasiranu momčad njemačke 2. Bundeslige, za koju je i u ovom susretu nastupio nekadašnji igrač Hajduka, Mario Vušković.

Policija je uoči utakmice sprovodila silu spram navijača St. Paulija, a njemački mediji već pišu o brutalnostima koje su se događale na putu kroz grad do stadiona. Na samom dvoboju baklje i razna druga pirotehnička sredstva obilježila su početak drugog poluvremena.

VIDEO: Događanja uoči utakmice

Što se utakmice tiče, već u 28. minuti HSV je ostao s igračem manje kada je isključen Schonlau, stoperski partner našeg Vuškovića. Svi su golovi pali u zadnjih pola sata dvoboja, i to preko Smitha (61.), Hartela (74.) i Otta (89.). Jakov Medić odigrao je cijelu utakmicu za domaće, a Mario Vušković za HSV. Igrao je i Igor Matanović, mladi napadač bio je u napadu St. Paulija do 80. minute.

>>> ATMOSFERU NA STADIONU POGLEDAJTE OVDJE <<<

Linker
24. travanj 2024 02:55