Ivan Perišić leži na travnjaku

 SPORTKLUB/SCREENSHOT
NOVI PEH

VIDEO: Perišić se ozlijedio, šepao je pa izašao s terena na poluvremenu. Upitan je za Vatrene

Nekoliko minuta prije kraja prvog dijela ostao ležati na terenu nakon duela sa suparničkim igračem
Piše: SN, HinaObjavljeno: 05. listopad 2024. 22:07

U tek drugoj utakmici za nizozemski PSV Ivan Perišić se ozlijedio. U utakmici osmog kola Eredivisie Perišić je, u susretu protiv Sparte koji je u konačnici završio 2:1 pobjedom PSV-a, nekoliko minuta prije kraja prvog dijela ostao ležati na terenu, te se držao za lijevu nogu.

Perišić je ostao na terenu nakon duela sa suparničkim igračem, te je odmah zatražio intervenciju liječničke pomoći. Vatreni se nedugo nakon toga ustao, ali i počeo vidno šepati.

Video situacije pogledajte OVDJE.

Trener Peter Bosz odlučio ga je ostaviti u svlačionici na poluvremenu. Ovo su tako potencijalno nove loše vijesti i za izbornika Zlatka Dalića, koji je na prošlo reprezentativno okupljanje pozvao Perišića kako bi mu pomogao u pronalasku forme i sljedećeg kluba.

Prva utakmica nadolazećeg ciklusa Lige nacija protiv Škotske na rasporedu je u subotu 12. listopada od 18 sati na Maksimiru.

Utakmica je, kao što smo i spomeuli, završila rezultatom 2:1 za PSV.

Svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu, a gosti iz Rotterdama su poveli golom Lauritsena u 10. minuti. Izjednačio je domaćin u 34. minuti kada je vlastitu mrežu pogodio Verschueren, dok je PSV rezultat okrenuo u 37. minuti. Strijelac za 2:1 je bio De Jong.

PSV je i dalje savršen u prvenstvu, vodeći je sa svih osam pobjeda. Drugi Utrecht ima osam bodova manje i utakmicu manje.

Linker
06. listopad 2024 00:18