Independent Photo Agency/Alamy/Alamy/Profimedia
OVO DUGO NEĆE ZABORAVITI

VIDEO: Pogledajte kako se Madrid poklonio Luki nakon nevjerojatnog promašaja! ‘Stiže SP, a on se ovdje ubija‘

"Trebao bi dobiti novi ugovor i ostati ovdje koliko god želi", objavio je dnevnik As
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 11. studeni 2022. 07:57

Sudeći prema recenzijama koje je dobio u španjolskim medijima, promašaj Luke Modrića u Realovoj pobjedi protiv Cádiza (2-1) nije zasjenio sve dobro što je napravio dotad. Marca ga je ponovno ocijenila kao jednog od ključnih igrača na utakmici.

"Puno je sudjelovao u izgradnji i preuzimao odgovornost za igru u posljednjim metrima, tražeći ključno dodavanje", pišu uz opasku da je "promašio nemogući gol minutu prije nego što je Cádiz smanjio zaostatak".

Dnevnik As dodijelio mu je dva od tri moguća pika, a njihov novinar Tomás Roncero posebno se osvrnuo na ovacije koje je Modrić dobio na izlasku s terena.

OVACIJE ZA LUKU MODRIĆA POGLEDAJTE OVDJE

"Samo nekoliko trenutaka nakon što je promašio najlakši gol u svojoj predivnoj karijeri, dočekao je da mu skandiraju ime. Bio je kraj utakmice, trebalo je biti 3-0, ali i Luka je čovjek. Bernabéu ga je nagradio iskrenim pljeskom. Luka i Toni su kao Zipi i Zape (stripovski junaci, nap..a), vječni su. Moraju dobiti nove ugovore i ostati ovdje koliko god žele."

Podsjetio je da se Modrić sa 37 godina na leđima sprema na još jedan turnir života te da mu nije palo na pamet igrati pod ručnom.

MODRIĆEV PROMAŠAJ PROTIV CADIZA POGLEDAJTE OVDJE

"Stiže Svjetsko prvenstvo, a on se ovdje ubija protiv Cádiza za dres koji mu toliko znači. Svi smo to vidjeli i zabilježili, prijatelju."

Mundo Deportivo je njegov učinak valorizirao s tri zvjezdice (samo Kroos je dobio četiri), uz opisnu ocjenu "nevjerojatan".

"Hrvat je ponovno odigrao sjajnu utakmicu, i sigurno je neće zaboraviti zbog promašaja pred praznim golom", napisali su.

Linker
26. travanj 2024 09:48