KYLE RIVAS Getty Images Via Afp
INTER NA VRHU

VIDEO: Pogledajte najnoviju Messijevu majstoriju, nogometni čarobnjak zabio kao u najboljim danima

Inter Miami je ovom pobjedom skočio na prvo mjesto Istočne konferencije
Piše: Rafael SpajićObjavljeno: 14. travanj 2024. 08:15

U sinoćnjoj utakmici Sporting Kansas Cityja i Inter Miamija pobjedu u Kansasu odnijela je gostujuća ekipa predvođena Lionelom Messijem i Luisom Suarezom.

Utakmica koja je u Kansasu okarakterizirana kao najveća u povijesti. Naime, ovaj dvoboj u Kansasu, na stadionu Kansas City Chiefsa pratilo je nešto više od 70 tisuća ljudi što je najviše u povijesti za jednu nogometnu utakmicu u tom gradu. To je ujedno i četvrta najgledanija utakmica u povijesti MLS-a.

Sporting je svoju osmu utakmicu započeo vodstvom u šestoj minuti preko Erika Thommyja. Gosti su izjednačili u 18. minuti golom Diega Gomeza da bi poveli početkom drugog poluvremena. Gol je tada zabio aktualni osvajač Zlatne lopte, Lionel Messi. Argentinac je u svom stilu matirao domaćeg vratara u 51. minuti. Primio je loptu na dvadesetak metara od gola te je pogodio lijeve rašlje vratarevog gola.

GOL POGLEDAJTE OVDJE

Domaći su sedam minuta kasnije drugim golom Thommyja došli do izjednačenja. Ipak, gosti su golom Luisa Suareza došli do pobjede u 71. minuti.

Inter Miami je ovom pobjedom skočio na prvo mjesto Istočne konferencije dok Sporting trenutno drži osmo mjesto koje vodi u wild-card rundu.

Linker
21. travanj 2024 02:50