Diego Ribas

 SCREENSHOT: YOUTUBE
LJUDINA U KOPAČKAMA

VIDEO: Potez koji je oduševio nogometni svijet! Uzeo trofej, pa zvao radnike zadužene za čišćenje...

Diego im je sigurno svojim potezom itekako uljepšao noć koju sigurno neće zaboraviti
Piše: Ivan AlaupovicObjavljeno: 24. listopad 2022. 15:46

Prije nekoliko dana Flamengo je u finalu brazilskog Kupa bio bolji od Corinthiansa protiv kojih su nakon 1:1 rezultata u regularnom djelu utakmice, slavili boljim izvođenjem jedanaesteraca (6:5). Utakmica se igrala u Rio de Janeiru na kultnoj Maracani, a nakon što je Flamengo postao prvak u centar zbivanja došao je njihov veznjak Diego Ribas koji je oduševio nogometni svijet.

U utakmicama finala Kupa (igraju se dva susreta) 37-godišnji Diego nije nastupio niti minute, ali je tijekom proslave uzeo trofej u svoje ruke i odlučio pozvati sve radnike zadužene za čišćenje stadiona da mu se pridruže u velikom slavlju. Iako su znali da ih čekaju pune ruke posla i čišćenja Maracane nakon posljednjeg sučevog zvižduka, Diego im je sigurno svojim potezom itekako uljepšao noć koju sigurno neće zaboraviti. Potez brazilskog nogometaša brzo se proširio društvenim mrežama te je oduševio nogometni svijet čime je pokazao da i najmanje stvari u životu mogu ostaviti ogroman trag kod ljudi.

Diego Ribas inače je poznato ime i u europskom nogometu. Došao je u ljeto 2004. iz Santosa u Porto, a najdublji je trag ostavio u Werder Bremenu za koji je nastupao od 2006. do 2009. Također, igrao je još i za Juventus, Wolfsburg, Fenerbahče i Atletico Madrid s kojim se u sezoni 2013./14. okitio naslovom državnog prvaka. Nakon ekspedicije po Europi, vratio se 2016. godine u Brazil, točnije u Flamengo s kojim ima ugovor do kraja sezone.

Linker
02. svibanj 2024 01:46