Maxime Crépeau

 SCREENSHOT TWITTER
OTPAO JOŠ JEDAN

Video: Protivnik Vatrenih u Kataru gubi igrače kao na traci! Nakon teškog sudara na nosilima iznesen s terena

To je treća ozljeda dana za Kanadu nakon što do Svjetskog prvenstva ostalo dva tjedna
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 06. studeni 2022. 09:12

Vratar kanadske nogometne reprezentacije i Los Angeles FC-a, Maxime Crépeau, iznesen je s terena u finalu MLS-a s teškom ozljedom noge nakon sudara s napadačem Philadelphije.

Vratar LAFC-a viđen je kako se drži za nogu nakon što je pokušao presjeći put Coryju Burkeu, koji je imao čistu priliku za gol. Dva igrača su se sudarila, a Crépeau je ostao ležati. Bio je to definitivno prekršaj golmana, ali Crépeau je prošao još gore. Oba igrača su ozlijeđena, ali Kanađaninova noga se činila slomljenom dok se u agoniji kotrljao po travnjaku.

Video užasnog starta možete vidjeti OVDJE.

Nakon duljeg prekida, Crépeau je na nosilima iznesen s terena, a za start je "nagrađen" crvenim kartonom. Vratar je sa nosila podigao palac gore, naizgled kao znak da unatoč ozljedi nije u prevelikoj nevolji. Ipak, televizijska kuća odlučila je ne prikazati reprizu incidenta u prijenosu uživo.

Los Angeles FC LA je pobijedio 3:0 nakon raspucavanja jedanaesteraca, a Crépeauova zamjena, John McCarthy zaustavio je dva udarca Philadelphije u raspucavanju.

To je druga ozljeda dana za Kanadu nakon što do Svjetskog prvenstva ostalo dva tjedna. Ranije je Bayern Münchenov Alphonso Davies odšepao s terena u susretu protiv Herthe, a prije njega za Katar je otpao i Scott Kennedy.

Linker
06. svibanj 2024 12:08