Antonio Mirko Čolak je novi igrač Rangersa

 SCREENSHOT/TWITTER
VELIKI TRANSFER HRVATA

VIDEO Rangersi se pohvalili velikim pojačanjem iz Hrvatske: ‘On nam je trebao, dat će nam veliku snagu‘

Antonio Mirko Čolak je potpisao trogodišnji ugovor sa škotskim velikanom Rangersom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2022. 19:45

Antonio Mirko Čolak je novi igrač Rangersa. Već neko vrijeme se pisalo kako će hrvatski napadač, koji je ostavio dubok trag u dresu Rijeke, napustiti grčki PAOK i potpisati za škotskog velikana, a sada se to i obistinilo.

Škoti su navodno za Čolaka dali tri milijuna eura, a potpisao je na tri godine. Rangersi su se novim pojačanjem, koje je za Rijeku odigrao 90 utakmica i zabio 51 gol, te upisao 15 asistencija prije odlaska u Grčku, pohvalili videom na društvenim mrežama, a oglasio se i sam Čolak.

"Jako sam sretan što sam potpisao za Rangerse. Igrao sam već pred ovim nevjerojatnim navijačima, a sada želim iskustiti kako je to biti dio ovog ogromnog kluba. Želim osvajati naslove i ostvarivati ciljeve kluba. Želim biti dio obitelji i jako sam uzbuđen. Jedva čekam početi", rekao je Čolak.

S novim pojačanjem je zadovoljan i menadžer Giovanni van Bronchorst.

"On je jako iskusan igrač koji je igrao na visokoj razini i postigao puno golova za ekipe u kojima je igrao. On je igrač koji nam je trebao. Dat će nam veliku snagu u napadu", rekao je van Bronckhorst.

Čolak je upisao i tri nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Igrao je prijateljsku utakmicu protiv Turske i susrete sa Slovačkom i Slovenijom kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, no nije postigao pogodak.

Linker
20. travanj 2024 13:24