Slavlje igrača

 SCREENSHOT Twitter
SVAŠTA SE DOGAĐALO

VIDEO Razbili pub, skidali se goli, pa ih izbacili van: Bivši klub Kranjčara i Prosinečkog slavi veliki povratak

Slavlje se nastavilo i na ulicama te i u gradskim pubovima gdje su s navijačima burno proslavljali i igrači
Piše: Rafael SpajićObjavljeno: 17. travanj 2024. 15:17

Bivši klub Nike Kranjčara i Roberta Prosinečkog u utorak je pobjedom protiv Barnsleya rezultatom 3:2 osigurao titulu naslova prvaka u League One, trećem razredu engleskog nogometa. Portsmouth je i prije kraja utakmice imao osiguranu promociju budući da je trećeplasirani Bolton Wanderers remizirao sa Shrewsbury Townom.

Klub s jugoistoka Engleske vraća se u Championship nakon 12 godina izbivanja. Tamo su posljednji put igrali u sezoni 2011./2012. kada je krenuo niz ispadanja u niže rangove. Tri sezone zaredom su zbog financijskih problema padali sve niže i niže dok nisu došli do četvrte lige. Deset godina su gradili klub od početka te su 2024. došli jednu stepenicu bliže Premier ligi.

Nakon osiguravanja titule navijači su uletjeli u teren, ali tu nije stalo. Slavlje se nastavilo i na ulicama te i u gradskim pubovima gdje su s navijačima burno proslavljali i igrači. Svašta se događalo te večeri, a prema navodima, igrači su razbili pub u kojem su slavili, skidali su se goli, a na kraju su i izbačeni iz mjesta prije nego što su nastavili slaviti na ulici.

Osim Prosinečkog i Kranjčara u Portsmouthu su od poznatijih hrvatskih nogometnih lica još igrali Ivica Mornar i Boris Živković dok je Velimir Zajec i trenirao Pompey u sezoni 2004./2005.

Linker
17. travanj 2024 15:20