OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Oscar J Barroso/shutterstock Editorial/profimedia
IZGUBIO JE ŽIVCE

VIDEO: Razbjesnilo ga pitanje novinara, pogledajte reakciju ljutitog Ancelottija: ‘U čemu je problem?!‘

Njegova pozicija na Realovoj klupi u ovom trenutku nije baš najbolja, vidno je nervozan...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2023. 15:41

U marokanskom Rabatu ovoga se tjedna održava završnica Svjetskog klupskog prvenstva. Ono u sebi nosi naziv s 2022. godinom, budući da je cijela priča trebala biti organizirana u prosincu, no termin se sa standardnog morao pomaknuti na siječanjski zbog Mundijala u Kataru.

Madridski Real u srijedu će igrati polufinale protiv Al Ahlyja, a u najavi dvoboja Carlo Ancelotti i nije bio previše raspoložen za pitanja novinara. Očekivano, jer Real je za vikend doživio dosta težak poraz od Mallorce, pa sada zaostatak za vodećom Barcelonom na ljestvici španjolskog prvenstva iznosi čak osam bodova.

Prema nekim razmišljanjima, Talijanu bi SP klubova moglo biti i posljednje natjecanje na klupi Reala, ne osvoji li titulu. Pred njega je, navodno, postavljen ultimatum.

Da Ancelotti nije najbolje raspoložen pokazalo je jedno novinarsko pitanje oko Viniciusa Juniora. On je ponovno u centru pažnje, optužuju ga da je vrijeđao navijače Mallorce... Trener kraljevskog kluba ne slaže se s time što se Viniciusu stavlja na teret:

- Da ja vas pitam. Što je problem u tome? Vinicius ili njegovi suigrači koji ga možda ne brane dovoljno? Od čega se on to mora braniti, recite mi od čega? Problem je ono što se dešava oko Viniciusa i to je problem La Lige koji se hitno mora riješiti. Vinicius je žrtva i ne razumijem sve te vaše tvrdnje o njemu - rekao je Ancelotti.

Linker
17. svibanj 2024 07:54