Cristiano Ronaldo

 FAYEZ NURELDINE Afp
TRI GOLA U 23 MINUTE

VIDEO Ronaldo opet pokazao da nije prestar za nogomet: hat-trickom razmontirao suparnika

Al-Nassr je ovom pobjedom ostao na drugom mjestu s 12 bodova manje od prvog Al-Hilala
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2024. 22:49

U 25. kolu Saudijske lige drugoplasirani Al-Nassr ugostio je šesnaestoplasiranog Al-Taija (5:1). Utakmicu je usmjerio crveni karton gostujućeg igrača u 36. minuti (pri rezultatu 1:1) što je uvelike olakšalo posao domaćinu. Osim tri gola Ronalda, zabili su još i Otavio i Ghareeb.

Šou je naravno priredila najveća zvijezda domaće momčadi, Cristiano Ronaldo, koji je u manje od 25 minuta uspio zabiti tri pogotka i tako nanijeti težak poraz momčadi koja se bori za opstanak. Najprije je zabio iz poluvoleja nakon ubačaja s desne strane, zatim je za 4:1 loptu nakon flipera u kojem je sudjelovao i naš Marcelo Brozović, ugurao u prazna vrata, a potom hat-trick zaključio pogotkom glavom. Portugalac je ove sezone zabio 26 golova uz 9 asistencija i prvi je strijelac Saudijske lige, drugi je Aleksandar Mitrović s 22 pogotka.

>>> GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Al-Nassr je ovom pobjedom ostao na drugom mjestu s 12 bodova manje od prvog Al-Hilala, dok je Al-Tai ostao u zoni relegacije s 22 boda. Borba za prvaka je vrlo vjerojatno završena, samo je pitanje kola kada će Al-Hilal i matematički osigurati titulu.

Linker
20. travanj 2024 21:17