ANP/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Anp/alamy/alamy/profimedia
VRAĆA SE U FORMU

VIDEO Službeno je otvorena ‘ordinacija Perišić‘ u Nizozemskoj: Kirurška preciznost i asistencija Vatrenog

Perišić je nakon nastupa za Vatrene protiv Škotske i Poljske zabilježio četvrti nastup za PSV i novi start od prve minute
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2024. 20:43

Nešto više od mjesec dana nakon što je kao slobodan igrač potpisao za PSV, Ivan Perišić prvi je puta sudjelovao pri pogotku u velikoj pobjedi svoje momčadi.

Aktualni nizozemski prvaci na svom su terenu sa 6:0 potopili Zwolle, a slavlju PSV-a asistencijom je pridonio i 35-godišnji hrvatski reprezentativac. Igrala se 51. minuta kada je na semaforu već bilo 2:0, a kada je Perišić kirurški preciznim ubacivanjem u trepavicu pronašao suigrača Malika Tillmana, koji mu nije ostao dužan te je poentirao za treći pogodak domaćina.

ASISTENCIJU PERIŠIĆA POGLEDAJTE OVDJE

PSV je do kraja utrpao još tri komada i time nastavio stopostotni niz na otvaranju prvenstva. S 30 bodova u 10 utakmica uvjerljivo drže čelnu poziciju Eredivisieja. Perišić je, pak, nakon nastupa za Vatrene protiv Škotske i Poljske, zabilježio četvrti nastup za PSV i novi start od prve minute. Trener Peter Bosz iz igre ga je izvadio u 74. minuti, kada je umjesto njega ušao Johan Bakayoko.

Linker
26. listopad 2024 21:48