Zenit Talleres

 ZENIT TALLERES
‘PRIJATELJSKI TURNIR‘

VIDEO Šokantne scene s turnira u Rusiji: Nastala opća tučnjava, šake letjele na sve strane

Trebala je to biti utakmica bez ikakvih tenzija i napetosti, međutim bila je sve osim toga
Piše: SNObjavljeno: 06. srpanj 2024. 21:40

Momčadi diljem Europe pripremaju se nadolazeću nogometnu sezonu. I dok klubovi iz naše regije predsezonski dio obično odrađuju u jednoj od susjednih država, igrači Crvene zvezde zaputili su se na malo duži put, u - Rusiju.

Točnije u Sankt Petersburg, gdje ovih dana sudjeluju na mini prijateljskom turniru. Osim Zvezde, na turniru su ruski klubovi Sochi i Zenit te argentinski Talleres Cordoba. Upravo potonja dva šokirala su nogometne fanove diljem svijeta. Zvezda je svoju utakmicu sa Sochijem rutinski odradila, slavili su s 2:0, međutim na susretu druga dva protivnika rezultat nije bio u prvom planu. Trebala je to biti utakmica bez ikakvih tenzija i napetosti, međutim bila je sve osim toga.

Prvi incident na susretu Zenita i Talleresa dogodio se u 60. minuti. Jedan od igrača Zenita pao je u kaznenom prostoru, a sudac je pokazao na bijelu točku, na što su krenuli burni prosvjedi igrača Talleresa. Najžešći je u prosvjedima bio Ruben Botta, koji je zbog guranja suca ubrzo zaradio crveni karton. Situacija se uspjela nekako smiriti, završilo je ‘samo‘ s jednim isključenjem, no ovaj je incident bio kamilica za ono što je tek slijedilo.

Igrala se sama završnica kad je došlo do žestokog duela uz aut liniju. Na prvu nije izgledalo da će doći do ikakve eskalacije, no manje trzavice prerasle su u fizički sukob dvojice protivnika, a ubrzo i cijelih momčadi, sudaca te stručnih stožera. Na terenu je nastao opći kaos, šake su ‘letjele‘ na sve strane, a zbog svega su u konačnici pala još dva crvena kartona.

Linker
06. kolovoz 2024 22:06