ALBERTO PIZZOLI Afp
MUKE ZA AZZURRE

VIDEO Šokirana Mancinijeva reakcija otkrila je sve, šef saveza poslao jasnu poruku: ‘Nadam se da ostaje s nama‘

Talijanski nogometni izbornik Roberto Mancini ostao je šokiran porazom od Sjeverne Makedonije
Piše: SNObjavljeno: 25. ožujak 2022. 08:08

Njegova reakcija nakon primljenog gola Trajkovskog u drugoj minuti sudačke nadoknade otkrila je zapravo sve. Nevjerica, razočaranje...

"Nemam riječi, neopisivo sam razočaran. Ovo što se dogodilo je nevjerojatno. Zasluženo smo postali prvaci Europe, ali ovo... to je nesretno, nezasluženo, ali to je sada stvarnost. Žao mi je mojih igrača, ne mogu opisati koliko nam je teško. Ako je EURO bio najveća radost u mome životu, ovo je najveće razočaranje. Mi, zapravo, nismo trebali ni igrati ovo doigravanje, toliko se nevjerojatnih stvari dogodilo da ne odemo izravno na SP. I na kraju primimo ovakav gol u 92. minuti...", rekao je Mancini.

Mancinijevu reakciju nakon primljenog gola pogledajte OVDJE.

"Dominirali smo u skupini i trebali smo samo napraviti taj zadnji korak, ali nije se dogodilo. Zato je osjećaj da je ovaj primljeni gol u 92. minuti nekako prikladan. Ovo je skupina dobrih igrača i žao mi ih je", dodao je talijanski izbornik.

image
ALBERTO PIZZOLI Afp

Upitan hoće li nastaviti na klupi Italije, Mancini je rekao: "Vidjet ćemo. Mislim da je sada razočaranje preveliko da bi razgovarali o budućnosti."

Oglasio se i predsjednik Talijanskog nogometnog saveza Gabriele Gravina.

image
ALBERTO PIZZOLI Afp

"Zaista mi je žao naših navijača. Ostaje veliko zadovoljstvo učinjenim na Euru, ali i gorčina nakon ovog poraza. Nismo to očekivali. Ovo je razočaranje, ali momci su zapravo imali jedan zajednički trening. Ali to ne pomaže i ne želim izazivati kontroverze", rekao je Gravina.

image
ALBERTO PIZZOLI Afp

Upitan o budućnosti Mancinija na klupi, imao je jasan odgovor.

"Nadam se da će Mancini nastaviti s nama. On je posvećen ovog projektu i nadam se da može ovo otresti od sebe i da će ostati na kormilu reprezentacije."

Linker
26. travanj 2024 23:59