JUAN MABROMATA Afp
IMPRESIVNA PREDSTAVA

VIDEO Tako to radi Leo Messi! Argentinski čarobnjak zabio hat-trick i još jednom ušao u povijest

Sav posao napravio je ponajbolji igrač svih vremena u svega 17 minuta utakmice
Piše: SNObjavljeno: 29. ožujak 2023. 08:52

Dok su se diljem Europe igrale kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2024., svjetski prvaci su proteklih dana igrali prijateljske utakmice. Nakon što je Argentina prije nekoliko dana pobijedila Panamu s 2:0, noćas su Lionel Messi i društvo s uvjerljivih 7:0 bili bolji od reprezentacije Curacaa.

Upravo je Messi vodio glavnu riječ na ovoj utakmici postigavši hat-trick, svoj deveti u dresu reprezentacije. Argentina je povela u 20. minuti golom Messija, tri minute kasnije je bio precizan Gonzalez da bi u 33. minuti opet pogodak postigao Messi. Golijada se nastavila pa je Fernandez u 35. iskoristio asistenciju Messija koji je svoj hat-trick zaokružio u 37. minuti.

Nakon tog uragana s pet golova u 17 minuta Argentinci su malo popustili pa se do sljedećeg gola čekalo do 78. minute kada je precizan bio Di Maria iz kaznenog udarca. Konačnih 7:0 je postavio Montiel u 87. minuti.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Messi je ovim golovima došao do još jednog velikog jubileja - postao je treći nogometaš u povijesti koji je postigao najmanje 100 golova za reprezentaciju. Trenutno je na 102, a ispred njega su Iranac Ali Daei sa 109 i Cristiano Ronaldo sa 122 gola.

Linker
20. travanj 2024 12:21